Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ηχέια κάτω από την οθόνη στα μελλοντικά smartphones της Samsung

*
Η Samsung έχει ήδη παρουσιάσει το δικό της smartphone με selfie camera μέσα στην οθόνη, χαρακτηριστικό που αναμένεται να υπάρχει στο Galaxy S10. Όπως όλα δείχνουν, το επόμενο βήμα της εταιρείας θα είναι να κάνει κάτι παρόμοιo με τα ηχεία. Πιο συγκεκριμένα, η Samsung σκέφτεται να χρησιμοποιήσει πιεζοηλεκτρικούς αισθητήρες, ενσωματωμένους στην οθόνη, για την αναπαραγωγή ήχου. Η Samsung το ονομάζει την τεχνολογία αυτή Sound on Display και θα την παρουσιάσει στο Consumer Electronics Show που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο. Πάντως δεν πρόκειται για κάτι εντελώς νέο, καθώς το Xiaomi Mi Mix χρησιμοποιούσε πιεζοηλεκτρικούς αισθητήρες, όμως η τεχνολογία αυτή είχε αποδειχτεί μη αξιόπιστη. Αναλυτές της αγοράς πάντως, αναφέρουν ότι οι εταιρείες είναι πλέον έτοιμες για ένα τέτοιο βήμα και ότι η εν λόγω τεχνολογία έχει προχωρήσει σε βαθμό που έχει καταστεί απόλυτα λειτουργική.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*